Konsert!

Hallojsan! Förlåt min dåliga uppdatering, men nu så ska jag bli bättre!
Idag fick vi sluta 12:40 så himmla skönt! Haft en så najsig vecka, och imorn är det matsäck som gäller för då ska vi på museum.
I vår skola så har vi något som heter ensamble eller typ pop-linjen då är man med i ett band och idag så hade dom konsert för oss! Det var jätte kul! På slutet blev det lite långtråkigt det höll typ på i två och en halv timme! Men nu är jag i alla fall hemma! Nu ska jag nog vila lite! Ses senare!
Lilla jag i ett provrum!

Kulturvecka!

Hejsan! Ursäkta min uppdatering! Har ni haft en bra helg? Jag har ju varit hos min moster och då var vi och såg karnevalen som var i lördags. Det går ju bara vart tredje år. Så det var jätte kul. För ni som inte vet vad en karnival är för något så är det när det är studenter från KTH som gör spex på lastbilar och sånt där. Det kanske låter kite konstigt, men det var riktigt kul!
Det är så himmla skönt för den här vecka har vi något som kallas för kulturvecka. Det innebär att vi har inga vanliga lektioner så då gör vi bara såndana saker som handlar om kulturen. Så igår gick vi på  museum och idag hade vi olika stationer som man kunde typ skriva dikter och spela kongas och lite olika saker. Så det var kul!
Ses sen måste dra!

Mysmorgon!

Hello! Har ni sovit gott?? Jag har ju sovit hos min kära moster. Vi har haft det jättemysigt, vi hyrde film igår som vi såg nu på morgonen. Det var jätte mysigt. Jag har precis duschat och ska snart äta lite frulle.
Idag så ska vi ta dagen lite mer som den kommer. Men jag känner på mig att det blir en väldig rolig dag!
Ha det bra!
Här är jag och min moster! Gammal bild!

Helg!

Hejsan! Nu är jag hemma från skolan. Det gick väldigt bra idag. Vi hade inte så många lektioner. Men nu så ska jag väll börja packa eftersom jag sk atill min moster!
Han tyvärr inte hitt någon bild!

Love friday!

Godmorgon! Äntligen så är det fredag! Har längtat så mycket. Ska till min älskade moster idag. Det ska bli jättekul så får vi se vad vi gör. Kanske shoppar eller tittar på bio eller någontimg. Vet ni vad som är jätteskönt. Nästaa vecka har vi en så kallad kulturvecka och det menas med att vi har inte någon lektion och vi ska typ till stan och göra olika stationer i skolan som handlar om kulturen om man säger så!
Ska börja äta lite frukost och klä på mig, för det har inte jag hunnit med. Jag bloggar senare!



Haha, fina jag.

Orientering!

Godmorgon! Idag ska vi ha orientering med klassen för förra gången gick vi typ bara igenom massa saker.
Jag kom ihåg förra gången då skulle jag och Elli cyckla dit. Och då var det någon som sa att det låg jätte nära en sjö som jag inte kommer skriva vad den heter moahahaha. Okej, vart var jag juste då började vi cyckla dit och då cycklade vi ända till den sjön men det var inte alls nära så vi cycklde typ villse. Lyckat. Sen var vi så stressade att jag cycklade in i en brevlåda.
Jaa så är livet. Men vad ska ni göra idag då?? Själv ska jag vara med sötaste Ebba som jag typ inte har träffat på hundra år kännns det som! Så det blir nice. Men nu så går snart min buss!

Åå härliga Jade!

Titta vad Jade har skrivit till mig!
puss o kram på dig!
                              

Framme!

Hejsan! Har precis kommkt fram till min mormor och morfar. Så ska börja klä opå mig lite kläder och sen plugga såklart! Längtar till imorn, för får jag träffa min kom pis som jag inte har träffat på jättelänge. LÄNGTAR.
Men nu så ,åste jag gå!


Prov!

                                                   
Godmorgon! Vet ni jag ska ha prov snart. Asså idag då. Men det går säkert bra eftersom jag har pluggat ganska mycket hemma och varje lektion så har vi tränat inför provet. Är faktiskt inte nervös. Jag brukade alltid bli nervös innan prov förut när jag var mindre, men nu är det ju inte så stort eller det kändes ju som att prov var jätte stora förut. Men nu så är man ju så van. Men men...
Vad ska ni göra idag då? Själv så ska jag träna ganska tidigt idag som är på ett ställe där min mormor och morfar bor. Så då så ska jag först åka till dom sen så ska jag gå till träningrn från dom. Så det blir bra. Ååå nej jag kom just på att det är onsdag idag och det är såhär långtråkiga jobbiga dagar. Suck. Men det går nog säkert bra!
Men nu måste jag gå. Lägger in senare!



Outfit!


Shorts: H&M
Tröjja : Ginatricot
Armband:Vet inte


Haha, Den bjuder jag på!

Träning!

Hejsan! Är hemma från skolan nu! Ska träna om någon timme eller två. Det är ju extra kul och träna när det är så fint väder! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag iallafall. Ska börja plugga lite nu!
Lägger upp en liten outfit sen!

Härliga väder!

Godmorgon! Gud vad härligt med ett så fint och härligt väder. Idag ska jag ha på mig ett härligt vårigt plagg. Lämnar in en outfit sen. Vad ska ni göra idag då?? Djälv så ska jag ju gå i skolan såklart och sen ska jag göra lite läxor för att jag har matteprov på onsdag! Så plugg plugg för mig! Nu ska jag gå till bussen. Vi ses när jag är hemma!
mages/2011/allmnt-007_145225962.jpg" alt="" />
Haha, en gammal bild  när jag var i Italien.

Godmorgon!

Godmorgon! Har ni haft en bra helg?? Det har jag. Nu ska jag och min lillebror till skolan.
Ha en super bra dag idag! Bloggar när jag är hemma!

Love the person who saw you when you where invisible...



Skoldags!

Tjenare fett skönt att det är fredag idag! Älskar verkligen fredagar, dom är så mysiga! Ellerhur. Hoppas ni får en härlig dag idag! Jag hoppas också det blir lite värmare idag! Det har varit så himmla kallt dom senaste dagarna så nu vill jag ha lite värme! Vi ses lite senare idag! Jag vet inte om jag är med någon idag, så vi får se om jag bloggar. Eller jag kommer blogga men inte så mycket! Vi ses sen!

Träning!!

Har precis ätit lite middag, var jätte gott! Ska träna kl.7 så får börja göra mig i ordning.
Det är så sköööööönt att det är fredag imorn! LÄNGTAR. Håller ni inte med mig? Älskar fredagar!
Men nu så ska jag byta om.

Mellis!

Ska äta lite mellis är skit hungrig! Har ni haft en bra dag? Det har faktiskt jag! Fast nu är jag ganska trött, så jag ska väll först plugga sen vila lite.
Har träning i kväll det ska bli jätte kul! Då ska vi cykla tror jag. Men nu ska jag äta mellis! Lägger upp inlägg senare!

Torsdag!

Godmorgon! Idag så ska vi orientera (om det stavas så). Jag tycker det ska bli ganska kul faktiskt! Vi har typ bara roliga lektioner idag så det blir kul!
Ska snart börja gå till bussen, som går snart!
Förlåt inte så roligt inlägg! Men jag lovar att blogga lite mer sen!

Emma=ARG

Hejsan! Är jätte arg, för nu är jag förkyld och då kanske inte jag kan träna imorn och det vill jag verkligen!!!
Aja har ni haft en bra dag idag då?? Jag har faktiskt haft en mysig och rolig dag idag! Men nu är jag jätte trött! Så jag är osäker om jag bloggar mer idag. Men jag lovar att jag bloggar mer imorn!
Men nu så ska jag titta på tv!

Bilder från dagen!

Hejsan! nu är jag hemma från skansen! Först var det jätte jobbigt för det var så himmla kallt och jag och My skulle till något sånt här tällt och tävla. Då står vi precis utan för tälltet, ja och vad händer allt regn från tälltet rann ner på oss. Snacka om kallt! Men annars har dagen varit toppen på slutet så var det show på scenen och vet ni vilka som var där?! Först så var Måns Zelmerlöw där för att han var programledare. Tove Styrke och september var där!
Igentligen så skulle Adam Tensta också vara där men han blev sjuk. Och juste jag får ju inte glömma han.. nu kommer inte jag ihåg vad han heter men han skansen killen typ Jonas någonting. Aaa ni vet han. Han var där med en orm och en stor hårig spindel. När jag och My är påväg att gå så möter vi han vid rulltrappan och börjar prata med han och vi fick klappa hans orm! Det var fett coolt!
Jag har också tagit ganska mycket bilder som jag ska visa er nu!








Mot skansen!

Tjenare igen! Har precis ätit lite frukost och ska snart gå till bussen. Det verkar bli ganska kallt och inte så jätte fint väder idag så man får ju klä sig varmt! Måste gå snart har inte lust med att missa min buss och komma försent!
Jag lägger upp bilder och inlägg sen!

Hittade ingen bättre bild. Så det fick bli denna!

Hello!

Tjenare! Jag vaknade jätte tidigt idag när jag igentligen inte behövde! För att mamma skulle typ göra en sak i mitt rum och då råkade jag vakna. Så nu har jag typ all tid i världen på mig. Men jag ska väll börja gå upp snart så att jag inte behöver stressa sen. Aja ska ju till skansen som  jag skrev igår så det ska bli jätte skoj! Men det blir nog ganska kallt, så man får ha mycket kläder på sig! Jag ska börja göra mig iordning och plocka fram lite saker!
Lägger upp bilder och inlägg sen!


Skansen!

Hallojsan! Har faktiskt varit en väldigt rolig dag idag! Sen gick jag hem till Elli med henne såklart.
Imorn så ska jag åka till skansen, för att alla kamratstödjare ska åka till skansen imorn och jag är en kamratstödjare så jag slipper skolan imorn och får åka till skansen så det ska bli jätte kul! Jag ska försöka ta måga bilder som jag lägger upp imorn. Nu ska jag snart äta och ta det lugnt. Är ganska trött!
Men vi ses imorn.

DAGENS MÅSTE!

  • PLUGGA
  • STÄDA KANINENS BUR.
  • TRÄNA
  • KANSKE VARA MED NÅN!

Grönan!

Godmorgon! Nu har jag så fullt upp igen, men nu så ska jag försöka men annars så kommer jag skriva att jag har blogg paus! Men i alla fall så var jag på grönan i går. Det var jätte kul men insane och den här nya karrusellen( om det stavas så) Twister dom var tyvärr stängda för twister öppnar typ 7:e maj. Insane vae bara stängd typ. Sen gick jag också spökhuset, jag var skit rädd!
 
Senare idag så ska jag träna med min grupp. Det ska bli kul och jag behöver verkligen träna nu, så det blir ju super. Jag tror också jag måste plugga lite och sånt!
Men nu så lovar jag att jag lägger upp ett inlägg sen!
                                                
                                                                          
                                                                                

RSS 2.0